Loading...

За нас

“ЕМ БИ ВИЖЪН” ООД е дружество, което има за цел да предостави на едно място всички съвременни продукти, използвани в сферата на видеонаблюдението.

Освен внос и търговия с камери, DVR устройства и всички аксесоари нужни за изграждането на системи за видеонаблюдение, дружеството извършва всички услуги по проектирането и монтажа на системите за видеонаблюдение.

В  “ЕМ БИ ВИЖЪН” ООД  работят специалисти от сектори „телекомуникации”, „търговия”, „строителство” и „енергетика”, което допринася за висока компетентност и професионализъм при разработката и осъществяването на Вашите идеи.

“ЕМ БИ ВИЖЪН” ООД  бе създадено като дружество, с цел специализираната работа в управлението на онлайн магазина за видеонаблюдение, охранителни видеокамери, DVR-и, захранвания, UPS-и и аксесоари.

Така натрупаният ни опит в изграждане на системи за интернет свързаност за различни по големина населени места, проектирането и изграждането на соларни паркове, онлайн търговията и още различни направления, в които се развиваме през годините да намерят практическото си приложение в услуга на нашите клиенти и партньори.

В онлайн магазин http://video-nabliudenie.com ще откриете не само всичко необходимо като техника за изграждане на системи за видеонаблюдение, но и ще можете да се възползвате и от комплексните услуги които предлагаме – проектиране, доставяне и монтаж.

Ние от „ЕМ БИ ВИЖЪН” ООД Ви предлагаме:

  • Над 130 артикула - IR камери, куполни камери, скрити / мини камери, вариофокални камери, бокс камери, камери с висока резолюция, IP камери, мегапикселови камери, DVR-и и аксесоари.
  • Компетентно обслужване по имейл, скайп и телефон. Консултираме Ви, за да направите оптималния избор за нуждите на вашия обект.
  • Предлагаме анализ и проектиране. С помощта на съвременен софтуер, създаваме 3D модели на охраняваните сгради и открити площи, които модели ни позволяват да изберем точните видеокамери с необхоимите параметри на обектива, дължината на видимото поле, хоризонтален, зенитен ъгъл и височина на монтаж.
  • За новостроящи се сгради и сгради в реконструкция, предлагаме и проектиране по част „Слаботокови инсталации” към комлексния инвестиционен проект.
  • По желание на клиента, нашите специалисти са винаги на разположение да изградят системата за видеонаблюдение професионално и надеждно. Дружеството ни оперира на територията на цяла южна България. Изграждането на системи за охрана и видеонаблюдение във области София, Пазарджик, Пловдив, Стара Загора, Сливен, Бургас и др. са приоритет за нашия екип.
  • Помислили сме и за клиентите ни, които предпочитат системи от типа „Направи си сам”, като в предлаганите готови комплекти сме включили всичко необходимо за изграждане на система за видеонаблюдение и охрана.

Не пропусайте да посетите и нашия блог за видеонаблюдение и системи за охрана. Там ще откриете практически съвети при избора и изграждането на системи за видеонаблюдение, продуктови ревюта на видеокамери, DVR-и и аксесоари.

 

 

Етикети

DVR DVR записващо устройство DVR платки DVR рекордер DVR устройство Effio HD камери HD камери IP камери IR камера IR камери WiFi WiFi камера балун балуни за видеокамери балун трансформатор безжична камера бокс камера вариофокална камера вариофокални камери видео балун видеонаблюдение захранване захранвания за видеонаблюдение захранващи блокове инфраред камери камера камера в химикалка камера за вътрешен монтаж камера със сменям обектив камери камери за нощно наблюдение камери с висока резолюция кожуси за камери кожух кожух видеонаблюдение кожух за камера кожух за камера с отопление и охлаждане комплект за видеонаблюдение куполна камера куполни камери мрежова камера обектив обективи за камери платки за видеонаблюдение професионална камера професионални камери скрита камера цветни камери шпионска камера шпионски джаджи