Loading...

Как да...?

В тази секция ще намерите информация за това как да поръчате камери или система за видеонаблюдение, как бихте могли да се ориентирате в настройките на различните устройства като ДВР рекордери или за допълнителните възможности на определени камери, които са поместени във OSD менютата им.

1. Как да поръчам видеонаблюдение от www.video-nabliudenie.com?

Ако трябва да отговорим кратко на въпроса, то отговора е - лесно! Поръчката отнема по-малко от 2 минути, като сме предвидили три различни възможности:

  • с регистрация
  • вход за вече регистрирани клиенти
  • поръчка без регистрация

Все още не ви се вярва, че е възможно да поръчате видеонаблюдение толкова бързо? Предлагаме ви да се запознаете с демо видеото по-долу, което ще ви помогне не само да се ориентирате как се поръчва в нашият онлайн магазин за видеонаблюдение, а и ще ви покажа, че това може да стане бързо, лесно и удобно!

 

2. Как се настройва ДВР рекордер?

Много често клиентите ни задават именно този въпрос: Как да настроим закупеният от www.video-nabliudenie.com ДВР?

Винаги съветваме да се запознаете с подробното ръководство на потребителя, което можете да намерите като файл във диска от комплекта. Само така ще добиете представа за много възможности на ДВР-а, както и максимално да оптимизирате работата му спрямо вашата система за видеонаблюдение.

Въпреки това, ние от ЕМ БИ ВИЖЪН, сме се погрижили да подготвим кратко видео ръководство, което да ви даде обща представа от възможностите на ДВР-ите, които продаваме, както и да ви помогнем по-бързо да свикнете и да се ориентирате в работата с менято на DVR-a.

 

3. Какво е OSD меню на камера?

OSD меню на камерата е допълнително меню, с която разполага даден модел камера. Тази функционалност не е налична за всички модели камери. Лесно можете да се ориентирате дали избраната от вас камера за наблюдение разполага с такова ако проверите и се запознаете с подробните характеристики на продуктите.

С цел нагледно да ви покажем сме подготвили демо клип, който да даде по-ясна представа какво представлява OSD меню на камера.

 

Етикети

DVR DVR записващо устройство DVR платки DVR рекордер DVR устройство Effio HD камери HD камери IP камери IR камера IR камери WiFi WiFi камера балун балуни за видеокамери балун трансформатор безжична камера бокс камера вариофокална камера вариофокални камери видео балун видеонаблюдение захранване захранвания за видеонаблюдение захранващи блокове инфраред камери камера камера в химикалка камера за вътрешен монтаж камера със сменям обектив камери камери за нощно наблюдение камери с висока резолюция кожуси за камери кожух кожух видеонаблюдение кожух за камера кожух за камера с отопление и охлаждане комплект за видеонаблюдение куполна камера куполни камери мрежова камера обектив обективи за камери платки за видеонаблюдение професионална камера професионални камери скрита камера цветни камери шпионска камера шпионски джаджи