Loading...

Най-добрата цена за видеонаблюдение

Полетата маркирани с * са задължителни

 

Гаранцията, която MB Vision Ltd (ЕМ БИ ВИЖЪН ООД)Ви дава за най-добра цена е нашето обещание, че всеки път, когато пазаруват при нас, ще получавате най-изгодните цени на видеонаблюдение предлагани на сайта.

НАЙ-ДОБРАТА ЦЕНА ЗА ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ е програма, която е продължение на усилията ни в посока по-добро, по-качествено обслужване на нашите клиенти при това на по-добра цена.

Искате да закупите продукт от http://www.video-nabliudenie.com, но сте намерили същият продукт в друг уебсайт на територията на България с по-добра цена от нашата?

Ние ще Ви дадем още по-добра цена, като Ви направим допълнителна отстъпка за продуктите ни!

  • за продукт до 199лв., получавате 1%
  • за продукт до 399лв., получавате 3%
  • за продукт до 999лв., получавате 5%
  • за продукт над 999лв., получавате 6%

За да направите заявка за НАЙ-ДОБРАТА ЦЕНА ЗА ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ, е необходимо да ни изпратите на имейл следната информация, в рамките на 1 час от направената от вас поръчка:

Линк от сайта в които сте намерили същият продукт на по-ниска цена.

Общата стойност на по-евтиния продукт (включително и разходи за доставка, наложен платеж /ако е наличен/ и др.)

Вашето име, имейл адрес и телефон за контакт, както и номер на поръчката, която сте направили при нас. Ние ще прегледаме детайлите и ще ви отговорим по електронната поща, в рамките на 24 часа от получаване на Вашата заявка.

За да бъде валидни искането за НАЙ-ДОБРАТА ЦЕНА ЗА ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ трябва да отговаря на следните условия:

  1. НАЙ-ДОБРАТА ЦЕНА ЗА ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ се прилага само, ако имате направена поръчка в онлайн магазина на ЕМ БИ ВИЖЪН ООД.
  2. НАЙ-ДОБРАТА ЦЕНА ЗА ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ-  Гаранцията важи само за покупки, направени от уебсайта на  ЕМ БИ ВИЖЪН ООД и са сравнени с цените само на други онлайн магазини на територията на България за един и същ продукт(марка, модел, параметри) наличен и в срок на доставка до 24-72 часа, в гаранционен срок.
  3. НАЙ-ДОБРАТА ЦЕНА ЗА ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ се прилага за Всички продукти на сайта – камери, ДВР рекордери, кожуси за камери и аксесоари за видеонаблюдение. Услугата не се прилага за готови комплекти за видеонаблюдение, както и за конфигураторите на комплекти. Важи единствено за реални оферти на онлайн търговци.
  4. Ние трябва да получим съобщение от вас по електронната поща за изисканата гаранция за по-ниска цена в рамките на 1 час от вашата поръчка при нас. В изпратеното искане, трябва да включват всички допълнителни информации за сравнение на продукта за по-ниска цена.
  5. Цените ще бъдат сравнени на общата цена на продукт включително и разходите за доставка платими към момента на поръчката или при изпращане или пристигане до вас.


НАЙ-ДОБРАТА ЦЕНА ЗА ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ подлежи на промяна и може да бъде оттеглено по всяко време, както и си запазваме правото да откажем  НАЙ-ДОБРАТА ЦЕНА ЗА ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ, ако преценим, че конкурентната цена не е реална без да даваме обяснение за това.

Чрез посочената форма по-долу, можете да ни изпратете информация за продукта, който смятате, че е с по-добра от нашата.

 

Моля впишете буквите от картинката в полето по-долу.

 

Етикети

DVR DVR записващо устройство DVR платки DVR рекордер DVR устройство Effio HD камери HD камери IP камери IR камера IR камери WiFi WiFi камера балун балуни за видеокамери балун трансформатор безжична камера бокс камера вариофокална камера вариофокални камери видео балун видеонаблюдение захранване захранвания за видеонаблюдение захранващи блокове инфраред камери камера камера в химикалка камера за вътрешен монтаж камера със сменям обектив камери камери за нощно наблюдение камери с висока резолюция кожуси за камери кожух кожух видеонаблюдение кожух за камера кожух за камера с отопление и охлаждане комплект за видеонаблюдение куполна камера куполни камери мрежова камера обектив обективи за камери платки за видеонаблюдение професионална камера професионални камери скрита камера цветни камери шпионска камера шпионски джаджи