Loading...

Бокс камери

Бокс камерите са сред професионалните камери ползвани при проектиране и изграждане на системи за видеонаблюдение. Към категорията на бокс камерите спадат всички онези камери, чийто обективи могат да бъдат сменени. Това дава по-голяма свобода и гъвкавост на специалистите да избират правилният и подходящ обектив според нуждите на изгражданата система за видеонаблюдение.

Бокс камерите могат да бъдат ползвани както за вътрешен монтаж в магазини, козметични салони, банки, хипермаркети където е нужно детайлен поглед над конкретна зона (например касовата зона в хипермаркет), така и за външен монтаж. Бокс камери с външен монтаж се ползват при видеонаблюдение на рампи за товаро-разтоварни дейности, входове към помещения и други контролируеми зони.

Важно е да се знае, че при външен монтаж на бокс камера е необходимо тя да бъде поставена в предпазен кожух, така че да не е изложена на прякото действие на околната среда. За целта се предлагат както вандалоустойчиви, така и подгряващи/охлаждащи кожуси за бокс камери.

Очаквайте скоро нашите предложения в тази категория продукти!