Loading...

Камери с висока резолюция

Сред един от най-основните параметри, по които могат да бъдат разделени камерите за видеонаблюдение, това е тяхна резолюция. Т тази категория ще намерите камери с висока резолюция от 700TVL.

Това, което отличава камерите с висока резолюция от останалите камери е по-качественото изображение, съответно и по-детайлната картина предавана от камерата. Камерите с висока резолюция или известни още като Effio HD камери са изработени с различен DSP процесор и матрица от останалите камери.

Моделите камери с висока резолюция, поместени в тази категория притежават собствено OSD меню, което позволява контрола и настройката на много и различни функции като: настройка на баланс на бялото, светлочуствителност и други.

Камерите от серията Effio HD притежават изключително полезна функция - автоматично управление на инфрачервените светодиоди. Благодарение на него камерата в зависимост от осветеността сама регулира нивата на инфрачервеното осветление, като по този начин се продотвратява преекспонирането на изображението и се постига по-добро качество на предаваната картина.