Loading...

Най-добрата цена за видеонаблюдение

Полетата маркирани с * са задължителни

 

Гаранцията, която MB Vision Ltd (ЕМ БИ ВИЖЪН ООД)Ви дава за най-добра цена е нашето обещание, че всеки път, когато пазаруват при нас, ще получавате най-изгодните цени на видеонаблюдение предлагани на сайта.

НАЙ-ДОБРАТА ЦЕНА ЗА ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ е програма, която е продължение на усилията ни в посока по-добро, по-качествено обслужване на нашите клиенти при това на по-добра цена.

Искате да закупите продукт от http://www.video-nabliudenie.com, но сте намерили същият продукт в друг уебсайт на територията на България с по-добра цена от нашата?

Ние ще Ви дадем още по-добра цена, като Ви направим допълнителна отстъпка за продуктите ни!

  • за продукт до 199лв., получавате 1%
  • за продукт до 399лв., получавате 3%
  • за продукт до 999лв., получавате 5%
  • за продукт над 999лв., получавате 6%

За да направите заявка за НАЙ-ДОБРАТА ЦЕНА ЗА ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ, е необходимо да ни изпратите на имейл следната информация, в рамките на 1 час от направената от вас поръчка:

Линк от сайта в които сте намерили същият продукт на по-ниска цена.

Общата стойност на по-евтиния продукт (включително и разходи за доставка, наложен платеж /ако е наличен/ и др.)

Вашето име, имейл адрес и телефон за контакт, както и номер на поръчката, която сте направили при нас. Ние ще прегледаме детайлите и ще ви отговорим по електронната поща, в рамките на 24 часа от получаване на Вашата заявка.

За да бъде валидни искането за НАЙ-ДОБРАТА ЦЕНА ЗА ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ трябва да отговаря на следните условия:

  1. НАЙ-ДОБРАТА ЦЕНА ЗА ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ се прилага само, ако имате направена поръчка в онлайн магазина на ЕМ БИ ВИЖЪН ООД.
  2. НАЙ-ДОБРАТА ЦЕНА ЗА ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ-  Гаранцията важи само за покупки, направени от уебсайта на  ЕМ БИ ВИЖЪН ООД и са сравнени с цените само на други онлайн магазини на територията на България за един и същ продукт(марка, модел, параметри) наличен и в срок на доставка до 24-72 часа, в гаранционен срок.
  3. НАЙ-ДОБРАТА ЦЕНА ЗА ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ се прилага за Всички продукти на сайта – камери, ДВР рекордери, кожуси за камери и аксесоари за видеонаблюдение. Услугата не се прилага за готови комплекти за видеонаблюдение, както и за конфигураторите на комплекти. Важи единствено за реални оферти на онлайн търговци.
  4. Ние трябва да получим съобщение от вас по електронната поща за изисканата гаранция за по-ниска цена в рамките на 1 час от вашата поръчка при нас. В изпратеното искане, трябва да включват всички допълнителни информации за сравнение на продукта за по-ниска цена.
  5. Цените ще бъдат сравнени на общата цена на продукт включително и разходите за доставка платими към момента на поръчката или при изпращане или пристигане до вас.


НАЙ-ДОБРАТА ЦЕНА ЗА ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ подлежи на промяна и може да бъде оттеглено по всяко време, както и си запазваме правото да откажем  НАЙ-ДОБРАТА ЦЕНА ЗА ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ, ако преценим, че конкурентната цена не е реална без да даваме обяснение за това.

Чрез посочената форма по-долу, можете да ни изпратете информация за продукта, който смятате, че е с по-добра от нашата.

 

Моля впишете буквите от картинката в полето по-долу.